Behov for alternativ COVID-19 hjælpepakke

June 18, 2020
by
Benjamin Balder Bach

Der er lav stand på bankkontoen som følge af 3 måneders inaktivitet. Det, vi havde frygtet ved COVID-19 krisen indtraf: Virksomhederne er gået hjem og vores almindelige aktivitet er gået i stå. Udover dette har de frivillige kræfter været trykkede af hjemmearbejde -- dog har vi fået afholdt vores generalforsamling virtuelt!

Vi frygter, at stilstanden i virksomheders sociale engagement varer ved henover sommeren, hvilket gør vores arbejde svært og truer med at udtørre vores driftsmidler.

Vi kvalificerer os ikke til statens corona-hjælp pga. en teknikalitet (bearbejdet og bekræftet af vores revisor), og vores udlejer vil ikke hjælpe. FAIR har derfor p.t. brug for i omegnen af 60.000 kr. til at klare året ud.

Inden vi spørger efter privat hjælp, vil vi gerne høre, om der er nogen derude, der har nogle andre fif eller løsninger? Eller måske har du lyst til at hjælpe med at udbrede kendskabet til vores forening inden sommerferiens start?

FAIRs økonomi er baseret på samarbejder om testning og genanvendelse af it-udstyr fra virksomheder, men med andre kilder til driftsmidler, vil vi kunne tilbyde billigere løsning til genbrug af it-udstyr, hvor flere virksomhederne tager lidt mindre socialt ansvar.

Hvis du har en ide, en kommentar eller et spørgsmål, må du meget gerne skrive til info@fairdanmark.dk

Der er også mange andre måder at hjælpe os på, du kan læse mere her, f.eks. ved at blive medlem.

Udgivelse af FAIR Rapport #2019

People Fixing The World: How to put the internet in a box

Back to blog index