Giv et medlemskab

Som medlem af FAIR støtter og påvirke man vores arbejde direkte gennem sit medlemskab. Til dags dato løfter hvert årlige medlemskab i gennemsnit 9-10 computere 🥰

Vinduet for deltagelse lukker 2 år, 2 måneder siden

Som medlem af FAIR (Fair Allocation of Infotech Resources) styrker du vores forenings arbejde med at give adgang til uddannelse, viden og teknologi for dem, som har allermest brug for det.

Så hvad laver vi? FAIR opsøger virksomheder i Danmark mhp. at indgå samarbejde om socialt ansvarlig fremtid for deres it-udstyr. Vi har et værksted, hvor vi modtager og klargør it-udstyret, som er blevet indsamlet gennem samarbejde med virksomhederne. Vi arbejder sammen med organisationer i Malawi, hvor de tidligere kontor-computere, bliver til it-centre for skoler, universiteter og civilsamfund.

Man kan ikke købe en computer og lægge den under juletræet eller give den som mandelgave; men man kan forære et medlemskab af FAIR til 200 kr/året - i FAIRs 10-årige historie er ca. 6-8 computere sendt om året pr. medlemskab.

Hos FAIR bliver man foreningsmedlem

Vi ønsker ikke illusioner eller forsimplinger foran vores rigtige arbejde og samarbejde med dygtige og veluddannede folk i Malawi. Arbejdet og visionen handler ikke om enkelte computere eller deres funktion som mandelgaver; men langsigtet etablering, vedligeholdelse og anvendelse af it-centre. Vi ønsker heller ikke at fordre en fortælling om hjælpeløshed - vi arbejder sammen med dygtige, kreative og viljestærke mennesker. Vi tror på viden, uddannelse og muligheder, og det er derfor, at vi støtter uddannelsesinstitutioner og civilsamfund med adgang til it-udstyr.

Så i stedet for bogstaveligt talt at give en computer, ønsker vi os allermest, at du bliver medlem af vores forening, FAIR Danmark, fordi:

  • Vi aktiverer ressourcer (it-udstyr fra virksomheder) dér, hvor de gør allermest forskel
  • Vi tror på Open Source og licensfri distribution af software, viden og uddannelsesmaterialer
  • Vi har ingen lønomkostninger og har ikke brugt midler på denne kampagne
  • Vi har næsten ingen penge, så vi har også rigtig meget brug for støtten!

Giv et medlemsbevis

Meld derfor din ven eller familiemedlem ind og modtag et medlemsbevis med følgende tekst:

Som medlem af FAIR (Fair Allocation of Infotech Resources) er du med til at give adgang til it-udstyr for skoler og civilsamfund i Malawi gennem din medlemsstøtte til FAIRs arbejde i Danmark. FAIR har ingen udgifter til lønomkostninger og har ikke brugt penge på en reklamekampagne. Du kan bruge koden nedenfor til at melde dig ind i FAIR.

Hjælp ved at dele!

Ved at nå ud til flere folk, gerne personligt eller via sociale medier, kan du gøre en forskel såvel som at deltage med dine egne penge. Din omtale kan have lige så meget betydning som direkte deltagelse.

Del på Facebook Del på Twitter

social media thumbnail
Giv et medlemskab

Som medlem af FAIR støtter og påvirke man vores arbejde direkte gennem sit medlemskab. Til dags dato løfter hvert årlige medlemskab i gennemsnit 9-10 computere 🥰

https://www.fairdanmark.dk/da/crowdfunding/giv-et…

Our 2019 annual issue

pdf cover
pdf cover
pdf cover
Read our annual 2019 issue

Seneste 10 deltagere

2 år, 3 måneder siden, Spindelnet deltager med DKK 500,00
2 år, 3 måneder siden, Bent Blindbæk deltager med DKK 400,00
2 år, 3 måneder siden, Søren Havelund Welling deltager med DKK 500,00

Hej mor

2 år, 3 måneder siden, Benjamin Balder Bach deltager med DKK 200,00
I alt har 4 gode folk deltaget