LetsGo

Medlemsfordel: LetsGo

Medlemsfordel: Få rabat på delebiler hos LetsGo


Hvad er LetsGo Delebiler?

Af og til har man brug for en bil, men mange oplever, at det ikke er nok grund til at købe egen bil. Derfor kan en delebilsordning være løsningen. Hos LetsGo Delebiler tilbyder vi en ordning med 200 biler fordelt i København, Aarhus og Odense, som du kan reservere, når du har brug for det. Alle biler holder på faste parkeringspladser rundt omkring i byerne.

Vi tilbyder desuden syv forskellige typer biler, så der er mulighed for den rette bil til de fleste lejligheder.

Prisen for brug af bilerne afregnes ud fra hvor lang tid, du har reserveret bilen, samt hvor langt du har kørt med den. Det vil sige, at du ikke skal betale yderligere for benzin, forsikring, parkering, bilservice eller anden vedligeholdelse af bilen. LetsGo administrer alt det praktiske.

Tilbuddet til medlemmer af FAIR

LetsGo tilbyder tre typer medlemskaber, hvor du som medlem af FAIR kan få tilbud på to af dem.

Til dig, der kører en gang imellem – medlemskab med kontingent

Læs mere om medlemskab med kontingent

Du indløser rabatten ved at skrive letsgofair under tilmeldingen. Tilmeld dig her.

Når du benytter dette medlemstilbud, giver du samtidig samtykke til, at FAIR og LetsGo udveksler oplysninger for at kunne tjekke dit medlemskab af FAIR.

Delebil til erhverv?

Ønsker du at bruge delebiler i en erhvervsmæssig sammenhæng er det muligt at lave en erhvervsaftale, såfremt du har et CVR nr. Hør mere ved at kontakte salgschef Michael Regius på mr@letsgo.dk.

Har du yderligere spørgsmål om tilbuddet eller vores delebilsordning er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 35 35 14 11 eller sende os en e-mail på letsgo@letsgo.dk.