2020

Skibscontainer parat som it-værksted

Vi har pakket og sendt den 7. container til Malawi. Containeren markerede, at FAIR Danmark nu har sendt over 3000 computere til Malawi.

Med hjælp fra Fællespuljen (Andelskassen Fælleskassen) købte vi en ny 20' skibscontainer, som blev foret med træpaneler, elektricitet og arbejdslys. I containeren er også pakket et starter-kit af hyldesystemer og el-værktøj, som bl.a. også kan bruges til at ombygge skillevæggene til hylder.

I løbet af weekenden pakkede 13 frivillige udstyret og holdt humøret højt, selvom vi måtte droppe den almindelige socialisering pga. pandemien. Al it-udstyret er forsynet med stregkoder og er således ajourført i vores lager og database. En stor del af arbejdet med pakningen handler således om at scanne stregkoder og tjekke indhold i databasen.

Næste Download original

Aktiviteter i forbindelse med FAIR Danmark og Norge dokumenteres med henblik på at dele viden og erfaringer om vores vision og formål. Der, med mindre andet er angivet, er alle fotos licenceret med CC-BY, hvilket betyder, at du kan bruge billederne, så længe du tilskriver FAIR fotoets oprindelse. Vi vil også hjertens gerne høre fra dig, hvis du anvender materialet.

Bidrag: Nadia Sander Strange, Benjamin Balder Bach
Tilbage til gallerierne